gebouw

Algemene informatie

Crematorium Duin- en Bollenstreek (CDB) biedt een hoogwaardig dienstenpakket en vakmanschap op het gebied van crematies voor zowel particulieren als (onafhankelijke) uitvaartverzorgers. Wij bieden de cliënt hiervoor kwaliteit, ervaring en een integrale oplossing voor uw vragen, waarbij een goede service, klantvriendelijkheid, innovatie, professionaliteit en creativiteit kernpunten zijn.

Wij werken graag met u samen voor een optimaal resultaat. Nabestaanden hebben immers maar één kans om op gepaste wijze afscheid te nemen. Wij helpen u graag met de invulling van de rouwdienst, crematie en de nazorg bij de asbestemming. Op de dag van de plechtigheid en de crematie willen we u en uw cliënt zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom zijn we graag tot in detail op de hoogte van uw wensen en plannen. Of dit nu gaat over de spreker(s), de muziek of over de catering na afloop.

Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur een email naar info@cdblisse.nl. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen naar ons algemene nummer: 0252-251 300. U wordt dan doorverbonden naar een van onze medewerkers.

Uw contactpersonen bij Crematorium Duin- en Bollenstreek zijn:

Willem van Dijk

uitvaartbegeleiding

Janine van Duijvenbode

uitvaartbegeleiding

Hans de Kiewit

crematie-technisch

Gerard van Rooyen

crematie-technisch

Jasper van Ooijen

horeca

Voor het aanvragen van een dienst of het aanmelden van een crematie verzoeken wij u vriendelijk onderstaande link CDB Uitvaartformulier te gebruiken voor het digitaal online aanleveren van de benodigde gegevens. De link staat als eerste vermeld bij Downloads. Wij raden u aan vooraf onze Algemene Voorwaarden te downloaden en te lezen. Wij verzoeken u vriendelijk alle gevraagde gegevens via de website in te vullen. Na afloop kunt u uw aanmeld document als XML bestand downloaden en mailen naar info@cdblisse.nl.

U kunt voor uw eigen administratie het document downloaden als PDF en desgewenst uitprinten.

Downloads