0252 251300 CONTACT

Uitvaartondernemers

Crematorium Duin- en Bollenstreek werkt graag met u als uitvaartondernemer samen om iedere uitvaartdienst voor de nabestaanden een unieke invulling te geven. Van verzorging in de koelruimte, verblijf in een 24-uurs suite, invulling van de rouwdienst met muziek en beeld, op maat catering en crematie tot de nazorg bij de asbestemming, wij zijn er om uw wensen voor de afscheidsdienst uit te voeren zoals de opdrachtgever dat met u besproken heeft. Wij denken graag mee met u.

Aanmelden van diensten

Voor het aanmelden van diensten kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen naar ons algemene nummer: 0252-251 300. U wordt doorverbonden naar een van onze medewerkers. Voor niet dringende zaken zijn we op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Beschikbaarheid van crematies

CDB Lisse biedt u de mogelijkheid om in overleg op ieder gewenst moment van de week of dag een afscheidsdienst, condoleance, aanvoer of crematie te plannen. Van maandag t/m zaterdag gelden de reguliere tarieven voor zowel overdag als ’s avonds. Alleen voor de zondag hanteren we afwijkende prijzen.

Verzorging

Alle verzorgende handelingen die nodig zijn voorafgaand aan de afscheidsdienst, condoleance of het plaatsen in de 24-uurs suites kunt u op onze locatie uitvoeren.

Beeld en geluid

Wij maken gebruik van Online Ceremonie. Dit is een online omgeving waarin nabestaanden zelfstandig of samen met hun uitvaartondernemer op een gebruiksvriendelijke manier beeld- en geluidsfragmenten voor de dienst kunnen samenstellen. U ontvangt hiervoor op uw verzoek een unieke link naar de website van Online Ceremonie. Naast de mogelijkheid om foto’s, video’s en muziek te uploaden, is er ook een uitgebreide database met muziek beschikbaar die mag worden gebruikt. Powerpoint presentaties zijn hiermee overbodig geworden. Het is belangrijk dat u voorafgaand aan de dienst de vertoning van beeld- en geluidsfragmenten bekijkt en beluisterd op juistheid van de inhoud.

Live muziek en piano

Crematorium Duin- en Bollenstreek heeft de beschikking over een prachtige Grotrian Steinweg vleugel die in alle aula’s en ontvangkamers kan worden gebruikt. Voor live muziek beschikken we over een verscheidenheid aan faciliteiten zoals bijvoorbeeld losse microfoons voor zang of bijvoorbeeld gitaar. Op afspraak kan een soundcheck van de zelf meegebrachte instrumenten plaatvinden voorafgaand aan de dienst.

Live uitvaart & digitale download

Via LiveUitvaart is het mogelijk om van iedere dienst die plaatsvindt in een van de aula’s van crematorium Duin- en Bollenstreek een digitale opname te maken die Live Meekijken tijdens de dienst via internet mogelijk maakt. U kunt deze service rechtstreeks bij ons aanvragen via het uitvaartformulier of per e-mail. Als de opname vooraf wordt aangevraagd worden de kosten bij de eindfactuur gevoegd.

Beeldregistratie

Van iedere dienst in onze aula’s vindt om kwaliteitsdoeleinden een digitale beeldregistratie plaats tenzij vooraf is aangegeven dat de familie dit niet wil. Deze opname stellen wij alleen op verzoek van de opdrachtgever tegen betaling beschikbaar en bewaren wij in ons beveiligde dossier volgens de wettelijke termijn en is alleen toegankelijk voor onze bevoegde kantoormedewerkers.

Machtiging om de as op het halen

Regelmatig bereikt ons het verzoek of de uitvaartondernemer ondanks dat hij of zij niet gemachtigd is op het uitvaartformulier toch de as van de overledene mag ophalen. Met de juiste machtiging die is ingevuld en ondertekend door de opdrachtgever is dat mogelijk. Voor uw gemak hebben we de machtiging als download beschikbaar gesteld.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid