0252 251300 CONTACT

Muziek en beeld

In muziek weerklinkt leven, liefde en verlies. Het brengt herinneringen en geeft ruimte voor stilstaan bij de emotie van het moment. De favoriete muziek van de overledene, koorzang of rockmuziek of dat kleine ingetogen liedje van vroeger. Muziek helpt gedenken en treuren maar biedt ook troost en kracht.

In beide aula’s en de grote familiekamer bestaat de mogelijkheid om naast muziek ook beeldmateriaal te tonen. Voor het digitaal aanleveren van uw muziek- en beeldfragmenten maken wij gebruik van Online Ceremonie. Samen met uw uitvaartondernemer kunt u via Online Ceremonie geheel naar eigen wens invulling geven aan het beeld en geluid tijdens de plechtigheid.

Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een professionele geluid- en beeldinstallatie in al onze ruimtes om uw wensen op het gebied van beeld en geluid mogelijk te maken. De aula’s en ontvangstruimtes zijn uitgerust met Full HD projectoren en LCD schermen. In de ontvangruimtes zijn beeldschermen geplaatst zodat u ook na afloop van een dienst foto’s of een filmpje kunt laten afspelen.

Vleugel en live muziek

In onze aula’s hebben wij de beschikking over een prachtige Grotrian Steinweg vleugel die u voor een dienst kunt gebruiken. Ook hebben wij in de aula’s en ontvangruimtes faciliteiten voor live muziek zoals aansluitingen voor elektrische muziekinstrumenten of een microfoon voor zang.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid