piano3

Muziek en beeld

Muziek speelt bij veel herdenkingsplechtigheden een prominente rol. Veel nabestaanden vinden troost in het laten horen van de door de overledenen geliefde klanken of juist vrolijke muziek om het leven te vieren. Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een professionele geluid- en beeldinstallatie om al uw wensen mogelijk te maken.

Om problemen op de dag zelf te voorkomen dient u te zorgen dat uw muziek en beeldmateriaal uiterlijk vóór 12 uur op de dag vóór de uitvaartdienst aanwezig is. Wij controleren op afspeelbaarheid op de bij ons aanwezige apparatuur. De muziek en beeldbestanden worden steekproefsgewijs gecontroleerd.

Wij accepteren alle gangbare geheugendragers zoals CD, DVD, USB en SD. U kunt uw bestanden ook per mail (WeTransfer) aan ons sturen via: muziek@cdblisse.nl. Voor aangeleverde muziek en beeld geldt dat wij niet verantwoordelijk zijn voor storingen.

Onze aula’s en ontvangstruimtes zijn uitgerust met Full HD projectoren en LCD schermen waarop u een diapresentatie of een filmpje kunt laten afspelen. Deze kunnen met zowel VGA- als HDMI kabel op uw eigen laptop of tablet worden aangesloten. Om te zorgen dat het afspelen van de gewenste muziek of het tonen van beeld vlekkeloos verloopt, hebben wij een aantal richtlijnen en instructies op papier gezet. U kunt de aanleverinstructies downloaden via onderstaande button.

Aanleverinstructies downloaden

Crematorium Duin- en Bollenstreek heeft de beschikking over een prachtige Grotrian Steinweg vleugel die kan worden gebruikt alsmede faciliteiten voor overige gewenste live muziek. Ook een losse microfoon voor zang of bijvoorbeeld gitaar is aanwezig. Heeft u vragen over muziek of beeld, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.