0252 251300 CONTACT
gebouw

Herdenkingsdienst

Een crematie wordt vooraf gegaan door een herdenkingsdienst. Een afscheid dat u geheel ter nagedachtenis van uw dierbare overledene kunt samenstellen. Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek kunt u een plechtigheid inhoudelijk verzorgen en uitvoeren zoals u dat wilt. Er is ruimte voor religie, tradities, cultuur, (live) muziek en voor het tonen van foto’s of video’s. Woorden, ter herdenking gesproken, kunnen door beeld en geluid worden ondersteund. Zo geeft u een heel persoonlijke invulling aan de plechtigheid.

Anders dan bij een begrafenis blijft bij Crematorium Duin- en Bollenstreek de kist in de aula staan. U kunt zelf bepalen of u als eerste de aula wenst te verlaten of dat u eerst de andere gasten de gelegenheid biedt een laatste groet of eer te brengen. Direct na de crematieplechtigheid wordt de kist naar de crematieruimte gebracht. Het is mogelijk dat u met uw gezelschap de kist tot aan de crematieoven begeleidt. U kunt onze medewerkers vragen naar de mogelijkheden.

Na een plechtigheid bestaat de gelegenheid om de nabestaanden te condoleren. Dit is ook het moment om herinneringen op te halen, er wordt gepraat, gehuild en soms ook gelachen. De overledene wordt herdacht op een manier die bij haar of hem past.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten kunnen in overleg plaatsvinden op ieder gewenst moment, 24/7!

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 17.30 uur

Zaterdag
10.00 tot 16.00 uur

Bezoektijden

Buiten kantoortijden: Locatie reserveren alleen door uitvaartondernemers 24/7

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid