0252 251300 CONTACT

Crematorium

Sfeervol en intiem, modern en indrukwekkend. We hebben een veelheid van omschrijvingen gehoord over ons crematorium in Lisse. Maar wat kunt u voor een rouwdienst, crematie of uitvaart bij ons verwachten? Klik hiernaast op de impressies zodat u een beter beeld heeft van onze locatie.

Wij bieden alle faciliteiten van een uitvaartcentrum zodat uw uitvaartondernemer uw wensen geheel bij ons kan uitvoeren. Uw dierbare kan worden opgebaard in een van onze sfeervolle 24-uurs Familiesuites of in de koelruimte waarna u voor het invullen van uw afscheidsdienst kunt kiezen uit een variëteit aan ruimtes. Voor informele en intieme afscheidsdiensten met een klein gezelschap heeft u de keuze uit de sfeervolle familiekamers en suites of de kleine aula met de ontvangruimtes. Grotere gezelschappen komen tot hun recht in onze grote aula. En na afloop tijdens de condoleance kunt u troost bieden en ontvangen, mooie verhalen vertellen en herinneringen ophalen onder het genot van kopje koffie met gebak of samen lunchen of borrelen met een hapje en een drankje. Het is mogelijk om de afscheidsdienst te laten filmen via LiveUitvaart en u kunt gebruik maken van ons grote selectie uitvaartmuziek.

Ons crematorium is voor mindervaliden goed bereikbaar en rolstoelvriendelijk. Voor mensen met een gehoorbeschadiging hebben wij in beide aula’s een ringleiding.

  • Rechter Aula
  • Familie Suites

Grote aula

De grote aula biedt door de indrukwekkende raampartijen uitzicht op de wijds aangelegde vijver met fontein en de bij het omgevingslandschap passende beplanting. Deze serene aula heeft ca. 270 zitplaatsen maar is ook geschikt voor kleinere gezelschappen.

Kleine aula

De kleine aula heeft een intieme besloten sfeer met zicht op de inpandige patio. De kleine aula heeft ca 100 zitplaatsen maar is ook zeer geschikt voor kleinere gezelschappen.

Het is mogelijk beide aula’s met elkaar te verbinden voor zeer grote gezelschappen tot wel 700 genodigden (maximaal aantal stoelen 550).

Familiekamers

Voorafgaand aan een uitvaartdienst ontvangen we de naaste familie in een huiselijk ingerichte Familiekamer. Deze privé ontvangruimte biedt de gelegenheid om u in alle rust voor te bereiden op de afscheidsdienst. Na afloop kunt u zich hier even terugtrekken voorafgaand aan de condoleance.

Familieaula

Voor een informeel samenzijn met een klein gezelschap zijn onze familiekamers in gebruik als Familieaula. De overledene kan in de ruimte worden geplaatst en u kunt afscheid nemen in huiselijke sfeer. De grote familiekamer is geschikt voor 25 à 30 personen en beschikt over een beeldscherm voor foto’s en muziek. De kleine familiekamer heeft ruimte voor 10 à 15 personen met alleen muziek.

Ontvang- en condoleanceruimte

Uw genodigden worden verwelkomd een van onze sfeervolle ontvangruimtes. Veelal vindt in deze ruimte ook de condoleance plaats. Wij hebben daarvoor een uitgebreid cateringassortiment. Onze ontvangruimtes zijn verschillend in grootte en kunnen gekoppeld worden voor grote gezelschappen.

24-uurs Familiesuite

Na het overlijden kunt u voor de opbaring gebruik maken van onze sfeervolle 24-uurs Familiesuites. U ontvangt een toegangspas zodat u op ieder moment dat u dat wilt bij de overledene kunt zijn. De Familiesuites zijn huiselijk ingericht met een keukentje en sanitair.

Koel- en verzorgingsruimte

Wij beschikken over een speciale verzorgingsruimte waar de laatste verzorging van de overledene door de uitvaartondernemer kan plaatsvinden. De overledene verblijft daarna in de koelruimte of in een 24-uurs Familiesuite tot het moment dat de uitvaart begint.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid