koffie

Condoleance en catering

Na de plechtigheid bestaat de gelegenheid om de nabestaanden te condoleren. Dit is vaak het moment om herinneringen op te halen, er wordt gepraat, gehuild en soms ook gelachen. De overledene wordt herdacht op een manier die bij haar of hem past. Voor een condoleance hebben wij verschillende mogelijkheden. Door bepaalde ruimten samen te voegen, kunnen we bovendien ook grotere groepen mensen ontvangen. De condoleanceruimten liggen bij de ingang van Crematorium Duin- en Bollenstreek en hebben uitzicht op de omliggende tuinen. In overleg kunnen we vaak de tijden uitbreiden.

Wij bieden de mogelijkheid om het samenzijn zo persoonlijk en aangenaam mogelijk te maken met de daarbij behorende drankjes en hapjes. U kunt hierbij kiezen uit losse consumpties of arrangementen met een vaste totaalprijs per persoon. Tevens kunnen wij een op maat gemaakt arrangement samenstellen met de door u speciaal gewenste consumpties. Ons streven is het u volledig naar uw wens te maken.

De verschillende standaard cateringarrangementen passen bij het moment van de dag waarop uw condoleance plaats vindt. De arrangementen worden iedere dag door onze chefkok met zorg bereid in onze hoogwaardig keuken en bestaan uit alleen verse kwaliteitsproducten. Uiteraard is het ook mogelijk een volledig op uw wensen afgestemd arrangement samen te stellen. Bijvoorbeeld een tafel met sushi en saké, tapas en rioja, een biertap met bitterballen of een buffet vol zoete lekkernijen.

Koffie arrangement

Per persoon 2 kopjes koffie of thee met de keuze tussen cake of een assorti roomboterkoekjes.

Uitgebreid koffie arrangement

Onbeperkt koffie, thee en fris met cake, roomboterkoekjes en gesorteerde chocolaatjes.

Luxe koffie arrangement

Onbeperkt koffie, thee en fris geserveerd met luxe zoete lekkernijen zoals macarons, petit fours, soesjes, roomboterkoekjes, brownies, muffins, cake en bonbons.

Lunchtafel

Onbeperkt koffie, thee en fris met 2 rijkelijk belegde broodjes p.p.

Luxe lunchtafel

Onbeperkt koffie, thee, fris, bier en wijn. Een aanbod van rijkelijk belegde broodjes, luxe sandwiches en heerlijke soep. Tevens wordt bij de koffie en thee een assorti roomboterkoekjes en bonbons geserveerd.

High tea

Onbeperkt koffie, thee en fris, daarnaast een ruim assortiment aan allerlei zoete en hartige lekkernijen zoals petit fours, brownies, macarons, bonbons, muffins, soesjes, luxe koekjes, finger sandwiches, mini wraps en mini saucijzenbroodjes. Indien gewenst uitgebreid met een heerlijk glas Prosecco of Champagne.

Borrel arrangement

Onbeperkt fris, bier en wijn, luxe nootjes, zoutjes, worst, kaas en een bittergarnituur. Indien gewenst kan buitenlands gedistilleerd worden geschonken, dit wordt per consumptie in rekening gebracht.

Luxe borrel arrangement

Onbeperkt fris, wijn, bier en binnenlands gedistilleerd geserveerd met een grote verscheidenheid aan warme en koude luxe hapjes zoals zoute koekjes, olijven, tapas, buitenlandse hammetjes en kazen, mini saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en bittergarnituur. Indien gewenst kan buitenlands gedistilleerd worden geschonken, dit wordt per consumptie in rekening gebracht.

Persoonlijke wensen

Wij bieden ook de mogelijkheid een compleet diner voor u samen te stellen of een uitgebreid buffet vanaf 25 personen, dit uiteraard volledig afgestemd op uw wensen. Prijzen zijn op aanvraag.

Heeft u aanvullende wensen of dieetwensen waarmee we rekening moeten houden zoals bijvoorbeeld coeliakie (gluten-allergie) of lactose intolerantie, laat het ons dan weten.

Catering brochure

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar en geldig tot 1 januari 2019. Alle arrangementen kunnen te allen tijden aangepast worden voor uw persoonlijke wensen. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.