Als catering medewerker bij De Boskamp in Assen ben je verantwoordelijk voor het moment waar veel bezoekers naar uit kijken. Een moment van rust na de plechtigheid. Om na te praten en even te genieten van het eten en drinken. Je zorgt ervoor dat alles er netjes bij staat en aan iedereen gedacht wordt. Op cruciale momenten zorg jij dat alles klopt. Samen met je collega’s houd je de kwaliteit hoog.
Je bereidt de catering en buffetten voor en zorgt voor de diverse consumpties. We verzorgen alle catering van A tot Z op de dag van de plechtigheid. Jij bent hierin een cruciale collega. Daarnaast bedien je de gasten in de koffiekamers. Ook werk je in de (spoel)keuken en horen schoonmaakwerkzaamheden bij deze afwisselende functie. In roulatie met je collega’s begeleid je rouwbezoeken.
Wat je krijgt
-
Oprechte waardering en afwisseling: geen dag is hetzelfde.
-
Een team van collega’s dat het verschil voor anderen wil maken.
-
Salaris schaal 2 volgens de CAO Uitvaartbranche.
-
Een contract voor 24 uur per week.
-
Reiskostenvergoeding en 27,5 vakantiedagen bij voltijds dienstverband.
-
Een actieve personeelsvereniging.
-
(Interne) opleiding en training.
Wat je nodig hebt
-
MBO werk- en denkniveau.
-
Je hebt ervaring in de horeca en een gast- en kwaliteitsgerichte instelling.
-
Met jouw oog voor detail zie je waar en wanneer je nodig bent.
-
Je bent ontspannen in de omgang.
-
Je bent leergierig, enthousiast en representatief.
-
Je straalt rust uit op drukke momenten
-
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
-
Je bent flexibel beschikbaar om in roulatie in weekenden te werken, .
Wil jij jouw kennis en kunde inzetten om de catering op ons crematorium naar een hoger plan te tillen? Solliciteer en maak het verschil!
Klik hier om meer te lezen over Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Aantjes (Hoofd catering De Boskamp): 0592-390 330 of [email protected]