0252 251300 CONTACT

Afscheid nemen zoals ú dat wilt.

In het hart van de Bollenstreek ligt op 25 minuten rijden van alle grote steden in de Randstad Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse. Onze uniek locatie waar luxe en sfeer samenkomen biedt u de mogelijkheid afscheid te nemen zoals ú dat wilt, zoals u herinnerd wilt worden of zelf wilt herinneren. Afscheid nemen in het weekeinde of ‘s avonds, op een tijd, een dag en een wijze die bij ú past.

Onze sfeervolle ruimtes zijn zeven dagen per week beschikbaar, ook ‘s avonds. In onze intieme 24-uurs Familiesuites kunt u tot het moment van de uitvaart dag en nacht bij uw overleden dierbare zijn. De familiekamers, ontvangruimtes en twee aula’s worden los van elkaar gebruikt maar kunnen ook samengevoegd worden tot een grote ruimte. Zo kunnen we grote aantallen gasten ontvangen maar ook gelegenheid bieden voor kleine intieme bijeenkomsten. Onze chef-kok verzorgt al uw cateringwensen, van gebak, bonbons, high tea en belegde broodjes tot bittergarnituur, kaas- en tapasplankjes of zelfs een compleet diner!

 • Rechter Aula
 • Vanuit de Aula
 • Ingang linker aula
 • Stijlvol & functionele indeling
 • Vrij gelegen in de Randstad
 • Uitstekende faciliteiten
 • Parkeer gelegenheid
 • Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een uitgebreide en exclusieve collectie herinneringsmogelijkheden.
  Gedenken boutique
 • Ingang rechter aula
 • Columbarium
 • De arrangementen worden iedere dag door onze chefkok met zorg bereid.
  Diverse cateringarrangementen

Met de grootste zorgvuldigheid bieden wij ruimte voor traditionele, religieuze en eigenzinnige crematie-, herdenkings- en begrafenisplechtigheden zonder voorbij te gaan aan waardigheid en emotie. “Na afloop van een dienst horen wij vaak de persoonlijke verhalen die een glimlach teweeg brengen bij de nabestaanden of juist steun bieden tijdens het verdriet. Die momenten zijn kostbaar en het herinneren waard.”

Zelf de regie houden?

U wilt zelf de regie voeren over uw afscheid of het afscheid van uw dierbare. Wij informeren u graag over het scala aan mogelijkheden bij ons crematorium zodat u uw persoonlijke wensen met uw uitvaartondernemer en familie kunt bespreken. U kunt ook een rondleiding bij ons aanvragen. Wilt u uw uitvaartwensen liever thuis vastleggen? Maakt u dan vrijblijvend gebruik van ons formulier ‘Uw eigen uitvaartwensen’. Hierin kunt u uw wensen vastleggen zodat uw nabestaanden weten wat uw wensen zijn voor uw afscheid.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid