cdb-urnen-slide

Urnen en sieraden

Na afloop van de wachtperiode van een maand kunt u beschikken over de as van uw dierbare. Indien u niet tot volledige verstrooiing besluit is een andere mogelijkheid om een deel van de as te laten verwerken in een sieraad, een beeldende herinnering of de as te bewaren in een urn die u mee naar huis neemt. Een sieraad is een zeer tastbare herinnering aan de overledene, u draagt het altijd bij u.

Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een uitgebreide en exclusieve collectie herinneringsmogelijkheden. Ook is het mogelijk om een keuze te maken uit de unieke collectie sierurnen zodat u de geliefde overledene thuis een mooi plaatsje kunt geven. In onze toonzaal krijgt u een beeld van de vele mogelijkheden en geven onze medewerkers u graag tekst en uitleg.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.