0252 251300 CONTACT

Urnen en sieraden

Na afloop van de wachtperiode van een maand kunt u beschikken over de as van uw dierbare. Indien u niet tot volledige verstrooiing besluit is een andere mogelijkheid om een deel van de as te laten verwerken in een sieraad, een beeldende herinnering of de as te bewaren in een urn die u mee naar huis neemt. Een sieraad is een zeer tastbare herinnering aan de overledene, u draagt het altijd bij u.

Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een uitgebreide en exclusieve collectie herinneringsmogelijkheden. Ook is het mogelijk om een keuze te maken uit de unieke collectie sierurnen zodat u de geliefde overledene thuis een mooi plaatsje kunt geven. In onze toonzaal krijgt u een beeld van de vele mogelijkheden en geven onze medewerkers u graag tekst en uitleg.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 13:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid