0252 251300 CONTACT

Mee naar huis

Na afloop van de wachtperiode van een maand kunt u de as van uw dierbare na afspraak bij ons ophalen. U kunt ook uw uitvaartondernemer daartoe machtigen. De as kan worden meegenomen naar huis in een door u uitgezochte urn of in een door ons geleverde asbus die zowel als asbus als askoker dienst doet. Een asbus is afgesloten en daardoor geschikt voor een bijzetting terwijl een askoker makkelijker te openen is en daarom beter geschikt voor uitstrooiing. Wij hebben gekozen voor een combinatie. Heeft u een bijzondere urn voor uw dierbare uitgezocht dan ontvangt u de as van uw dierbare in deze urn. U kunt ook besluiten om de helft van de as uit te strooien en de andere helft in een urn mee naar huis te nemen of te verwerken in een sieraad of herinnering.

De as van iemand die gecremeerd is mag worden verstrooid op het daartoe door de gemeente aangewezen strooiveld of boven open zee (art. 66a Wet op de lijkbezorging). Maar ook mag de nabestaande die de zorg voor de asbus op zich heeft genomen zelf een ‘dierbaar’ plekje zoeken voor de verstrooiing. Dit wordt ‘incidentele asverstrooiing’ genoemd.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 13:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid