0252 251300 CONTACT
bamboo

Mee naar huis

Na afloop van de wachtperiode van een maand kunt u de as van uw dierbare na afspraak bij ons ophalen. U kunt ook uw uitvaartondernemer daartoe machtigen. De as kan worden meegenomen naar huis in een door u uitgezochte urn of in een door ons geleverde asbus die zowel als asbus als askoker dienst doet. Een asbus is afgesloten en daardoor geschikt voor een bijzetting terwijl een askoker makkelijker te openen is en daarom beter geschikt voor uitstrooiing. Wij hebben gekozen voor een combinatie. Heeft u een bijzondere urn voor uw dierbare uitgezocht dan ontvangt u de as van uw dierbare in deze urn. U kunt ook besluiten om de helft van de as uit te strooien en de andere helft in een urn mee naar huis te nemen of te verwerken in een sieraad of herinnering.

De as van iemand die gecremeerd is mag worden verstrooid op het daartoe door de gemeente aangewezen strooiveld of boven open zee (art. 66a Wet op de lijkbezorging). Maar ook mag de nabestaande die de zorg voor de asbus op zich heeft genomen zelf een ‘dierbaar’ plekje zoeken voor de verstrooiing. Dit wordt ‘incidentele asverstrooiing’ genoemd.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten kunnen in overleg plaatsvinden op ieder gewenst moment, 24/7!

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 17.30 uur

Zaterdag
10.00 tot 16.00 uur

Bezoektijden

Buiten kantoortijden: Locatie reserveren alleen door uitvaartondernemers 24/7

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid