0252 251300 CONTACT

Gedenken

Overledenen leven voort in uw herinneringen, en in de herinneringen van de mensen om u heen. Na afloop van een uitvaart bestaat voor veel nabestaanden de behoefte om de overledene te gedenken. Bij een begrafenis bestaat de mogelijkheid om uw verdriet vorm te geven bij het graf van uw dierbare. Na een crematie zijn er andere manieren om uw geliefde te gedenken of een gedenkplek te creëren.

Onze medewerkers kunnen u op zorgvuldige wijze en met veel inlevingsvermogen alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van graf- en urnenmonumenten en asbestemming.

Met de as van de overledene is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Niet alleen kunt u bijvoorbeeld (een deel van) de as uitstrooien op zee maar verstrooiing is ook mogelijk uit een vliegtuig of uit een ballon. Ook kiezen veel nabestaanden voor het bewaren van (een deel van) de as in een urn of in een speciaal daarvoor gemaakt sieraad of medaillon. U heeft daarmee een blijvende en tastbare herinnering: een sieraad kunt u dragen, een urn kunt u plaatsen in bijvoorbeeld de urnenmuur bij Crematorium Duin- en Bollenstreek of mee naar huis nemen. Zowel op het gebied van urnen als van sieraden zijn er heel veel mogelijkheden. In onze ruime toonzaal kunt u zich oriënteren en laten adviseren over de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid