0252 251300 CONTACT

Asbestemming

Na afloop van de crematie heeft u een maand de gelegenheid om na te denken over de verschillende bestemmingen die mogelijk zijn voor de as van uw dierbare. De wet schrijft voor dat as van een overledene pas een maand ná de crematie vrijgegeven mag worden. In die maand ontvangt de wettelijke vertegenwoordiger van de overledene een formulier van Crematorium Duin- en Bollenstreek waarop zij kunnen aangeven wat er met de as moet gebeuren: de asbestemming. U krijgt dus ruim gelegenheid om een goede beslissing te nemen.

Een goede keuze omtrent de asbestemming kunt u pas maken als u alle opties kent. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de wettelijke bepalingen en de vele mogelijkheden van asbestemming. Om uw beeld compleet te maken beschikt Crematorium Duin- en Bollenstreek over een sfeervol ingerichte toonzaal, waar u urnen, sieraden en voorbeelden van verschillende gedenktekens in alle rust kunt bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij het invullen van het asbestemmingsformulier. Een maand na de crematie overhandigen wij u op afspraak de as van uw dierbare.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan of een afspraak maken om uw wensen te inventariseren.

Contact

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Achterweg-Zuid 62, 2161 DZ Lisse
Postbus 33, 2160 AA Lisse
Email: info@cdblisse.nl
Telefoon: 0252 – 251 300

Contact

Openingstijden

Diensten en crematies zijn 7 dagen per week op ieder gewenst moment mogelijk.

Bezoektijden

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17:00 uur.
Buiten kantoortijden:
Alleen voor uitvaartondernemers locatie reserveren 24/7.

Routebeschrijving

CDB Lisse is gelegen aan de Achterweg-Zuid in Lisse.
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid